Naša vinarija je obiteljski pogon – naše vlasništvo i naš rad – uz sezonsku pomoć, kad nam rast loze i količina posla oko berbe ne daju da sami sve odradimo, i uz kooperante za grožđe s drugih vrhunskih položaja. Prvo vino smo proizveli 2007. godine i popili tu malu količinu zajedno s prijateljima i rodbinom. Međutim, već 2008. godine je stariji dio vinograda dao vino s kojim smo mogli na tržište, a 2010. nam je Plavac prvi puta dobio oznaku vrhunskog vina.
Sada, kada je vinograd Plavca malog dosegao pravu zrelost, svaka nas berba sve više veseli – morat ćete nam još koju godinu vjerovati na riječi, ali ako Vam se sviđaju vina koja sada prodajemo, slijedeće berbe, sakrivene u našem podrumu, su pravo blago i tekuća sreća.
Od 2016. godine otkupljujemo Vugavu i Kuč da bismo radili i bijela vina, a zasadili smo i vlastiti vinograd s njima, koji pomalo stasa. S njima smo još u procesu učenja, ali sretni gurmani koji nam dođu iz lokalnih restorana da uzmu te Vugave, kažu da smo nešto ipak već naučili.
Ovisno o godini i sve klimavijoj klimi, svake godine proizvedemo 40 do 60 hektolitara Plavca, te oko 60 Vugave i 10 do 15 Kuča.
Nedavno smo proširili staru tijesnu vinariju, pa sad raspolažemo ugodnim prostorom od oko 600 kvadratnih metara u kojemu se vino prerađuje, dozrijeva, čuva, puni, skladišti i pakira.
Dakako – također se i kuša i prodaje!